Klubben er stiftet i 12. december 1973


En Ludmilla ude og køre med tankvogne.


Lint og MQ.


ME med dobbeltdækkere.


Et kulvognstræk fra RAG.


Et lille træk fra RAG.


ES 64 F4-032 Bosphorus med et træk kulvogne.


Class 66.


To MZ'er på tur.


DB 220 med passagervogne.


DB 219 151-8.Køredagen den 31. august 2014.
Da vores klublokaler er lukket af, fordi man fjerner asbestisolering fra alle vandrør, har vi flyttet vores køreaften og køredag i august til et privat anlæg, som to af vores medlemmer er ved at bygge op. Der var stort fremmøde, og da vi kørte som lokomotivfører og to personer som stationsforstandere, så kunne man komme og gå fra anlægget, hvilket nogle også benyttede sig af. Fra en sofagruppe kunne man se ud over anlægget, og følge med i kørslen.
Anlægget er langt fra færdig, men med en lang kørestrækning, tre brugbare skjulte opbevaringsområder og en fuld funktionsdygtig Østerby station og godsområde, oplevede vi det ikke som en mangel, at de to lokalbanestrækninger ikke er bygget op endnu.

Vi mødtes til aftenkaffe og togopsætning lørdag eftermiddag og aften, og selvfølgelig blev der kørt tog til omkring kl. 2. Vi sluttede med at køre med 3 sæt nattog, og søndag morgen efter morgenmaden ved 9 tiden, blev der lige kørt lidt med nattog og postvogne, hvorefter vi gik over til mere almindelig kørsel. Kørslen blev afbrudt af pauser til forfriskninger, frokost, eftermiddagskaffe og sluttede med aftensmad, inden turen gik hjemover igen.
Alle tiders weekend, for det var nok mere en køreweekend end en køredag.
      © Modeljernbaneklubben H0-87, Odense